Lackering

Lackering

Hos oss kan du lämna in din bil för lackering när olyckan har varit framme. Vi utför billackering på både personbilar och lätta och tung transportfordon. Både privatpersoner och företag kan vända sig till oss.
Kvalité är kärnan till allting vi gör. För att kunna leverera toppresultat har all vår personal relevant utbildning och flera års erfarenhet inom branschen.

Vi lackerar om ditt fordon i en nybyggd och modern lackanläggning. Detta hjälper oss att hålla korta ledtider och säkerhetsställa bästa slutresultatet.
Vi ser till att lacken på ditt fordon blir skinande ny igen.

Efter demontering och eventuellt plåtarbete flyttas din bil till lackavdelningen. Här går lackerarna igenom objektet och lackspecifikationerna. Det första steget är att bilen maskeras och täcks in helt. När detta är gjort kan förberedelsen för grundlackering påbörjas.

Bilen slipas fram efter grundning. Efter ommaskering och rengöring kan lackeringen påbörjas. Tvätt av skadan och lackering i flera skikt utförs i vår lackbox. Fordonet får sedan torka i vår lackugn.

När lackeraren är nöjd med slutresultatet avmaskeras bilen och en noggrann efterkontroll kan utföras. När bilen har godkänts vid efterkontrollen flyttas den tillbaka till monteringsavdelningen.
Vi kan även stolt erbjuda exceptionell motivlackering, då vi samarbetar med en av Europas skarpaste motivmålare.