Om oss

Vi är en bilskadeverkstad i Norsborg med inriktning på bilservice,plåt- och lackskador, där kunden alltid står i centrum. Med lång erfarenhet och stort kunnande vet vi vad som krävs för att kunna erbjuda högsta kvalitet i såväl service som arbete. Det gör att vi kan lämna en kvalitetsgaranti på alla våra tjänster såsom billackering, karosseri arbeten och försäkringsskador – för våra kunders trygghet.

  • Erfarenhet: Med lång erfarenhet och stort kunnande vet vi vad som krävs för att kunna erbjuda högsta kvalitet i såväl service som arbete. Det gör att vi kan lämna en kvalitetsgaranti på alla våra arbeten, för våra kunders trygghet.

 

  • Kvalitet: Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela verksamheten, från arbetsresultat och servicenivå till val av tillbehör, material och metoder. Idag har vi anställda som vidareutbildas kontinuerligt, var och en är en ytterst kvalificerad yrkesman inom sitt område.
    Vår policy är att alla våra kunder ska vara nöjda när de åker från vår verkstad. Givetvis lämnar vi garantier på utförda arbeten, vare sig det gäller billackering, en åtgärdad plåtskada eller vindrutebyte.